Verk formet av en lang rekke kjente bildekunstnere kan sees såvel i Stokkes offentlige rom som på skoler, barnehager og institusjoner. Særlig godt representert er kommunens egen, kjente skulptør, Brit Sørensen (1923-2008). 

Også i Trekanten barnehage i Melsomvik finner vi en av Britt Sørensens nydelige skulpturer - den lekende bronseskikkelsen «Stupe kråke» - innkjøpt i 1997. Melsomvikkunstneren Britt Sørensen hadde en forkjærlighet for barnefigurer og dyr - særlig bjørne- og hesteskulpturer. Lokalt er hun likevel mest kjent for statuen av Signe Kile som står på Bygdetunet, og ikke minst bronsestatuen «Prinsesse Kristina» i Tønsberg.

I Trekanten står også Marit Lyckanders «Bro» eller «Komme over IV» som den kalles i hennes CV. Skulpturen er hugget i granitt, kombinert med tre. Lyckander (f 1954 i Oslo) er en usedvanlig produktiv kunstner. Skulpturen i Trekanten barnehage er imidlertid det eneste av hennes verk vi kan se i Vestfold. Forøvrig har hun bidratt til offentlige utsmykninger over store deler av landet. Også flere institusjoner i utlandet har gått til innkjøp av hennes arbeider.